emilia nerström

om livet som mamma, sambo, dotter, syster och vän

tredje advent

Publicerad 2012-12-16 22:44:33 i

Mysigt med blötsnö, tycker ni inte? Haha. Som jag har längtat efter detta lattefärgade klegg (är det ens ett ord?) som pryder vägarna!
Idag var vi på julbord med ungarnas farmor & familj. Mitt första på flera år, riktigt gott! F gick bananas på prinskorvar och efterrättsbordet och inte så mycket mer (jag, som varit av principen att "barn ska äta ALLT", är numera glad när hon äter något ö h t så även om jag inte med helt rent samvete låter henne överleva på ensidig kost så inser jag numera faran i att pusha för hårt och behärskar mitt tjat) och fick lite julklappar som hon blev eld och lågor över. A sov nästan hela sittningen, sicken lyx att få äta utan att hålla i liten samtidig och försöka peta i sig med vänsterhanden (har ni provat att äta med pinnar med fel hand? Det har jag! Hahaa!).
Vi har även köpt och klätt våran första gran! En urtjusig kungsgran som G införskaffade imorse. Vi hade alldeles för lite av både kulor & glitter såklart, typiskt oss, så det får bli en andra omgång när vi skaffat lite mer. Vi dansade en första dans runt den till "Sankta Lucia" på Freijas begäran, åh vad lycklig jag blir när jag får uppleva sånt här som jag längtat efter att få uppleva med mina barn!


Kommentarer

Postat av: Naima

Publicerad 2012-12-22 09:57:32

Denna jul kommer bli så mysig! Neo pratar om tomten, vill se julkalendern varje dag och tycker att granen är såååå fiiin.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

24 år, sambo, dotter, syster, vän och mamma till två - Freija föddes den 19 januari 2010 och har nu blivit storasyster till Alice, född den 5 oktober 2012. Skriver jordnära och eftertänksamt om livet som småbarnsförälder och som människa.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela