emilia nerström

om livet som mamma, sambo, dotter, syster och vän

vi ska baka mumsins!

Publicerad 2012-12-08 17:58:58 i vardag,

Jag & Freija, min äldsta dotter (som snart fyller tre år!), har påbörjat en tradition att baka tillsammans varje lördag. Vi väljer recept tillsammans, handlar ingredienser om det fattas, bakar innan eller efter middagen och sen myser vi i soffan och mumsar på det vi bakat. Lördagsgodis i egen tappning! (Det där med lördag förresten...det händer ju ibland, hrm hrm, att det blir en hel del andra bak-dagar i veckan också ;)
 
Idag frågade jag Freija om hon tyckte att vi skulle baka ikväll eftersom det är lördag, hennes mycket entusiastiska svar löd: "Ja! Jag vill baka MUMSINS!". Jag gissar på att hon menade muffins, men det var ett så fantastiskt ord för något som är sött, krämigt, lite fluffigt och väldigt väldigt gott. Ville bara dela med mig av detta underbara, av min dotter myntade uttryck. Ikväll blir det alltså mumsins med chokladfrosting!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

24 år, sambo, dotter, syster, vän och mamma till två - Freija föddes den 19 januari 2010 och har nu blivit storasyster till Alice, född den 5 oktober 2012. Skriver jordnära och eftertänksamt om livet som småbarnsförälder och som människa.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela