emilia nerström

om livet som mamma, sambo, dotter, syster och vän

avrundar veckan.

Publicerad 2012-11-18 23:00:41 i vardag,

Nu har vi rundat av veckan med en seg hemma-söndag eftersom jag till följd av nattens äventyr visade upp en lätt avslagen version av mig själv idag. Fika med svärmor och "plastfarfar" (inte min utan tjejernas), röd linssoppa à la Emilia & Freija (min dotter är kung på att skala lök!) till middag, tidig kväll för storasyster som inte sovit middag och var tröttare än tröttast och Solsidan samt en halv film för föräldrarna (bra jobbat! Jag har annars satt i system på senare tid att somna ca 15-20 minuter in i filmen, haha). Innan dess fick jag ett dödligt sug efter cola, som ju är väldigt bra mot risiga magar när den är avslagen, så jag packade in lillasyster i vagnen och traskade ned till Ica. Vad gör man inte liksom? Hehe. Men lite frisk luft var verkligen precis vad jag inte visste att jag behövde!
 
Alice har liksom bara fått hänga med och ligger nu och snusar på en fäll, men känner jag henne rätt så blir det lite mer käk när vi förflyttar oss in i sovrummet. Det ska vi börja med alldeles nu, så nu går ridån ned för denna vecka. Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

24 år, sambo, dotter, syster, vän och mamma till två - Freija föddes den 19 januari 2010 och har nu blivit storasyster till Alice, född den 5 oktober 2012. Skriver jordnära och eftertänksamt om livet som småbarnsförälder och som människa.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela