emilia nerström

om livet som mamma, sambo, dotter, syster och vän

i'm in looove

Publicerad 2012-11-27 22:22:12 i

Alltså jag säger då det - Netflix! Det är bra grejer. Jag medger mig svårflörtad när jag först fick höra om detta fenomen; Spotify fast för film och tv-program, funkar det? Det var innan jag förstod hur fullkomligt fantaaastiskt det är för småbarnsfamiljer. Och det säger jag rakryggad och med stolthet trots att jag låter precis som den där smålata sunkmamman som låter sina barn glo på burken om kvällarna medan hon själv jobbar på att bli ett med tv-soffan. Skit samma, jag ÄR hon. Fast lite bättre. (Om ni själva tillhör kategorin föräldrar som faktiskt lyckats hålla alla löften om att de minsann aldrig skulle låta sina barn se på tv före, tja, FEM års ålder iallafall...ja, då är ni jävligt duktiga. Hurra och grattis till er. Ni andra fattar vad jag menar, de där extra minuterna man vinner så att man lyckas laga middag medan den sovvägrade och därav dödströtta snart-treåringen sitter uppslukad framför Bamse istället för att bryta ihop en sjunde gång för att hon inte får på sig strumporna hon insisterade på att ta av, eller liknande... Ni som inte har barn än, passa er för att lova för mycket. Både till omvärlden och er själva). Visst inser jag vikten av regler och rutiner när man introducerar en så potent underhållningskälla i ett barns liv (första gången Freija såg startsidan sa hon "jag ska titta på ALLA!") och visst är jag medveten om att Bolibompa existerar och att detta då kan ses som en aning överflödigt men det är bara så...lägligt. Utom några fällda tårar över "jag har inte tittat klaaart..." har vi lyckats hålla film-gloendet på en måttlig nivå. Och för mig, småbarnsmamman som inte lär sätta min fot i en biografsalong inom de närmaste månaderna, är det ju bara helt oumbärligt!Kommentarer

Postat av: Naima

Publicerad 2012-11-28 20:55:15

Jag känner inte alls igen mig ;)

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-12-01 08:45:01

Det måste jag skaffa! Verkar super. Det är ju så många filmer man inte hinner se även in man befinner sig i åldern då man hinner gå på bio!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

24 år, sambo, dotter, syster, vän och mamma till två - Freija föddes den 19 januari 2010 och har nu blivit storasyster till Alice, född den 5 oktober 2012. Skriver jordnära och eftertänksamt om livet som småbarnsförälder och som människa.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela