emilia nerström

om livet som mamma, sambo, dotter, syster och vän

vardag.

Publicerad 2012-11-16 14:13:00 i vardag,

"Gråtande, sittande på badrumsgolvet tar hon på sig kläderna...", mässar min sambo med domedags-röst. Förmiddagens bistra sanning; jag satt på badrumsgolvet, halvnaken, och grät. Nyss ute ur duschen och med håret i en blöt handduks-turban. Försökte tråckla på mig bh:n och upptäckte att amningsinläggen redan var genomvåta, av någon anledning förorsakade denna upptäckt ännu fler tårar som regnade ned över jeansen... Som fortfarande var, och är, för små. Buäääh! Varför ska det vara så svårt ibland?
 
Den här bloggen kommer att handla om det. Om småbarnslivet under fasaden, om den ovillkorliga och på gränsen till outhärdliga kärleken, om kräk, blöjor och överjävlig treårstrots, och om hur vi inte bara är Mammor och Pappor utan även människor. Om mitt och förhoppningsvis även andras liv. Hoppas att ni vill följa med!
 

Kommentarer

Postat av: Naima

Publicerad 2012-11-16 16:30:56

Äntligen bloggar du igen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

24 år, sambo, dotter, syster, vän och mamma till två - Freija föddes den 19 januari 2010 och har nu blivit storasyster till Alice, född den 5 oktober 2012. Skriver jordnära och eftertänksamt om livet som småbarnsförälder och som människa.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela