emilia nerström

om livet som mamma, sambo, dotter, syster och vän

treårskoll

Publicerad 2013-02-10 10:15:26 i

Freija har varit på sin treårskontroll på BVC. Det var pappa som fick äran att följa med henne och som den kontrollobstinata morsa jag är satt jag nästan och hoppade på stället tills de kom hem igen. Allt hade gått fint, hon hade fått titta på bilder och prata om bilderna och sparka boll och bygga pussel med mera. Man får nästan flashbacks av hur man själv gjorde konstiga saker på sjukhuset när man var liten, hehe. De tyckte att vi tänkte bra gällande maten; jag har ju varit halvt hysterisk över att min dotter om hon själv får välja helst skulle äta falukorv morgon middag och kväll, så vi försöker med att ge henne något vi vet att hon gillar till lunch och sen får hon äta det vi äter till middag. Funkar bra. Vi fick lite skit för nappen, "nu är det ju dags att sluta..." och ja, vi skaaa. Men det är svårt när den betyder så mycket. Vi ska åka till Skansen om några veckor med familjen och då tänkte jag visa var kattungarna bor, i sommar kanske..?

Freija väger 14,7 kg och är 100 cm lång - en meter, inte illa va?! Hon fick sin första tatuering av sjuksköterskan och var mycket stolt.Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

24 år, sambo, dotter, syster, vän och mamma till två - Freija föddes den 19 januari 2010 och har nu blivit storasyster till Alice, född den 5 oktober 2012. Skriver jordnära och eftertänksamt om livet som småbarnsförälder och som människa.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela