emilia nerström

om livet som mamma, sambo, dotter, syster och vän

årets rödaste dag

Publicerad 2013-01-01 23:02:55 i

Det måste väl ändå vara nyårsdagen? Allt är bannemej stängt och som grädden på moset hasar sig de flesta runt med en ansiktsfärg som varierar i spannet askgrå till ljusgrön. Inte vi nyktra småbarnsföräldrar då (om det inte är vinterkräksjuka på g), utan nu syftar jag på er stackars satar som intog en mängd starka drycker under gårkvällen. Även om det var ett bra tag sedan jag sällade mig till den gruppen för nyårsdagen fortfarande med sig en känsla av att vilja krypa ned under täcket och försvinna.

Själva gick vi upp någon gång efter nio och tog oss efter mycket om och men in till stan för att promenera den här röda dagen mot sitt slut, jag, tjejerna och mamma & pappa. Freija fick stanna och titta på NK:s julskyltning, vilken hit! Hon bara tjöt av lycka och jag försökte erinra mig senast jag själv blivit SÅ glad över något? Alldeles för länge sen... Sen insåg vi att det faktiskt fanns flera fik som var öppna så vi satte oss och fikade lite innan vi åkte hem.

Mitt sociala liv, i ett nötskal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

24 år, sambo, dotter, syster, vän och mamma till två - Freija föddes den 19 januari 2010 och har nu blivit storasyster till Alice, född den 5 oktober 2012. Skriver jordnära och eftertänksamt om livet som småbarnsförälder och som människa.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela