emilia nerström

om livet som mamma, sambo, dotter, syster och vän

usch.

Publicerad 2013-01-22 22:53:00 i

Efter mitt första barn återhämtade sig min kropp väl, jag blev smal som satan av amningen och all uttänjd hud drog ihop sig och blev slät. Hell, till och med celluliterna försvann - de som suttit som fastetsade på röva' sedan tonåren! Lite träning på det (medgives att det mest var släpandet på vagn och unge som utgjorde själva träningen, men ett och annat pass klämde jag väl in...) och jag kände mig som a million bucks!
Well bite me. Efter andra graviditeten...jag vill ju inte gnälla på detta som ju faktiskt är så jäkla pyttigt i skuggan av att jag burit och fött mitt andra perfekta barn (!!!), MEN jag sa idag att det känns som att hela jag blivit uttöjd till max två gånger och medan kroppen var som ett gummiband första gången och med lättja drog ihop sig till ursprungligt läge, efterliknade den mer en bit folie andra gången - det blev liksom inte helt rätt i alla skrynklor och veck... Hur allting liksom hänger vill jag inte ens gå in på, än mindre på att det ser ut som att ett helt gäng apelsiner har party på min röv. Kroppen verkar ha tagit mycket mer stryk denna gång, och jag känner mig dum dum dum som hoppades på samma snabba återhämtning som förra gången...dum och inte så lite ytlig. Usch var ordet.

Kommentarer

Postat av: susanne Pettersson

Publicerad 2013-01-23 09:10:16

He he, jag skrattade när jag läste ditt inlägg.
Vi får alla skrynkelrövar förr eller senare. Nej skämt åsido. Det tar bara några månader ytterligare. Sen lägger sig fettet (eller rättare sagt frånvaron av fett) till rätta igen.I takt med att Alice växer kommer du att minska i omfång. Jag lovar.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

24 år, sambo, dotter, syster, vän och mamma till två - Freija föddes den 19 januari 2010 och har nu blivit storasyster till Alice, född den 5 oktober 2012. Skriver jordnära och eftertänksamt om livet som småbarnsförälder och som människa.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela