emilia nerström

om livet som mamma, sambo, dotter, syster och vän

om man läser mellan raderna

Publicerad 2013-06-07 14:47:16 i

En solig dag med min älskade mormor och mina döttrar i parken. Mormor: "Ja, du ser ju så mycket friskare ut nu än du gjorde förut ett tag..". Och vi vet ju alla vad DET betyder. Sneglar på min halvt uppätna bulle, känner att jag kanske borde lämna resten. Fast synd på en så god bulle, och när jag ändå kommit såhär långt...äh, skit samma. Ändrar mig och trycker i mig resten på nolltid. Gah!

signalfel

Publicerad 2013-06-02 09:11:43 i

Klockan är strax efter sju. Förvånad över den spontana sovmorgonen jag fått (ja, ni läste rätt. Allt efter klockan nollsex räknas som sovmorgon. Så nästa gång ni får för er att smågnälla över tidiga morgnar, suck it up!) dock fortfarande trött hivar jag upp ungen på höften, släpar mig ut till vardagsrummet och knäpper på Bolibompa. Tomstirrar ett tag på teven med en växande känsla av att något inte stämmer, det är inte som vanligt, någonting saknas... Försöker att definiera denna känsla. Sen slår det mig att det är inte någonting utan NÅGON som saknas; huvudpersonen i detta morgonscenario, min treåring som har sovit över hos mormor och morfar och alltså inte väckt mig denna morgon och VARFÖR sitter jag då fortfarandeoch kollar på Bolibompa?

Om

Min profilbild

Emilia

24 år, sambo, dotter, syster, vän och mamma till två - Freija föddes den 19 januari 2010 och har nu blivit storasyster till Alice, född den 5 oktober 2012. Skriver jordnära och eftertänksamt om livet som småbarnsförälder och som människa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela